Karstein Solli nominert til Frilansprisen

Frilansprisen hedrer frilansskuespillere som i sin foreløpige karriere, og/eller i løpet av det siste året, har jobbet målbevisst og variert i sitt skuespillerarbeid, vist vilje til å videreutvikle seg og fornye sine kunnskaper, har bidratt positivt til frilansmiljøet og som gjerne har gjort en innsats utenom det vanlige for å fremme frilansskuespilleres kår og miljø i Norge.

I år kommer utdelingen av Frilansprisen til å bli strømmet direkte fra Det Andre Teatret sin scene rett inn i de tusen hjem. Vi skal lage en folkefest uten sidestykke til heder og ære for alle landets frilansskuespillere. En kveld proppfull av herlig underholdning og den aller beste stemning.

TID OG STED
Strømmet direkte fra Det Andre Teatret

Torsdag 11. juni kl. 21:00 – 22:00

Karstein Solli er en fargerik og leken tverrfaglig kunstner.  Han er skapende og utøvende kunstner, regissør, koreograf og pedagog. Han har jobbet i det frie feltet siden 1987 og har gjennom sitt virke vært ansvarlig for over 40 produksjoner i egen regi og har hatt oppdrag som utøvende, regissør og veileder i mer enn 100 produksjoner. Han blander kunst og pedagogikk på en ypperlig måte og blir lyttet til i scenekunstverdenen, både kunstnerisk og politisk. Han har veiledet skuespillere, dansere og andre utøvere fra det frie feltet i over et tiår via sitt verv som kunstnerisk leder for Seanse i Volda. Produksjonen hans er kjent for å være egenartede forestillinger som har høstet god mottagelse og anerkjennelse opp gjennom årene.

Se video av Karstein når han får vite nyheten at han er nominert.

Tekst hentet fra Skuespillesenter.no