KUNSTNEROPPHOLD 2021 – STENGT FOR SØKING

Seanse er en nasjonal utviklingsarena og møteplass for kunstproduksjon innen alle sjangre. Vi holder til ved Høgskolen i Volda, og dette gir oss tilgang til ett av landets bredeste kompetansemiljø innen kunstfag, samt gode lokaler for kunstnerisk arbeid.

Seanse – senter for kunstproduksjon tar imot prosjekter i alle stadier av utvikling, fra idé til post-produksjon og både grupper og enkeltpersoner kan søke.

Siden 2004 har over 637 kunstnere nasjonale og internasjonale involvert i 319 produksjoner vært på kunstneropphold. Seanses mål er å medvirke til kvalitetsproduksjoner, kompetanseutvikling og nyskaping i kunst for og med barn, unge og andre.

Seanse tilbyr:
• Gode arbeidsforhold i egne lokaler
• Veiledning av mentorer med kunstnerisk og barnefaglig kompetanse
• Deltakelse i et tverrkunstnerisk kunstnerkollegium
• Honorar, reise og opphold.

Kunstneropphold 2021 arrangeres uke 24, 25, 42 og 43. Kunstnere innen alle sjangere kan søke. Vi tar imot alle typer prosjekt fra idé til post-produksjon, og fra både grupper og enkeltpersoner. I år gis en særlig oppfordring om å sende søknader tilknyttet digitale produksjoner for eksempel innen e-sport/gaming, og kunstproduksjoner rettet mot barn og unge med spesielle behov. Om lag 20 kunstprosjekt får innvilget opphold i 2020.

SØKNADSFRIST 1. MARS!

Klikk her for: Søknadsskjema

For å søke må du fylle ut søknadsskjema og deretter laste opp vedleggene. Til dette må du ha en Google-konto, og om du ikke har det fra før av kan du opprette en her: https://accounts.google.com/SignUp?hl=no

Spørsmål? Ta kontakt med Seanse produsent Kristian Glomnes .

E-post: produsentseanse@hivolda.no
Telefon 91 31 99 30 / 700 75 483

Foto: «GATO»- Kunstneropphold 2020