HERMIT (NL)

av simone de jong company

Hermit Småkunstfestivalen

Jeg kan se en firkant. Er det et hus? Det kommer en lyd fra innsiden. Hva skjer der borte? Plutselig åpnes en klaff. Kan det være noe inni? Hva kan være inni? Eller rettere sagt, hvem kan være inne? Hermit er en fantasifull forestilling om et bitt lite hus. Eieren er ikke hjemme. Men vi kan høre han.

En forestilling om å være alene og komme hjem. Hermit har tidligere turnert internasjonalt iblant annet Egypt, Kina og Italia og spilt på internasjonale festivaler som Babaró (Galway), Young at Art (Belfast) og Imaginate (Edinburgh).


MEDVIRKENDE

Kunstnerisk ansvarlig: Simone de Jong
Fremført av: Toon Kuijpers
Scenografi: Erik Begemann
Lysdesign: Jacques van Room
Musikk: Max Gramser

Simone de Jong

Simone de Jong | Kunstnerisk Ansvarlig

Ble utdannet innen moderne mime og musikkteater og jobbet som utøver, forfatter, regissør. Hun begynte som utøver på Orkater og jobbet som utøver og skaper innen moderne mime- og musikkteater. I 2015 begynte hun å regissere ungdomsteater og grunnla Simone de Jong Company, som skaper arbeid basert på musikk, bevegelse og fantasi. Hun underviser fagfolk og barn, og har skrevet to romaner for barn.

Tooni Kuijpers

Toon Kuijpers | Utøver

Ble utdannet innen moderne mimikk og jobbet som utøver ved ulike kompanier som Filiaal, Boukje Schweigmann&, Schippers & Van Gucht and Zuidelijk Toneel. Tidligere hadde han også sitt eget kompani, WAK.

Hos Simone de Jong Company er han medskaper av Hermit, Timtim and Jaszak.