GØY I GUMMISTØVLER (UK)

av Indepen-Dance

 Foto: Brian Hartley
Foto: Brian Hartley

MYE MORRO I GUMMISTØVLER!

GØY I GUMMISTØVLER er et snodig eventyr med boblehatter, skjerf, telt som har sitt eget liv og – selvfølgelig - mye moro i gummistøvler! Et lekent blikk på gleden ved oppfinnsomhet og nysgjerrighet, forhandling av sosiale strukturer, og hvordan vennskap bygges, brytes og repareres når leken oppstår fra interaksjon med hverandre og med verden rundt dem.
Passer for barn fra tre til fem år og deres familier.

Indepen-dance er et prisvinnende, skotsk inkluderende dansekompani for funksjonshemmede og ikke-funksjonshemmede å nyte, uttrykke og oppfylle sitt potensial gjennom dans. Deres kunstneriske tilnærming er å sikre at kunsten, og dansen spesielt, er inkluderende, og at barn, unge og voksne som er funksjonshemmede inkluderes fullt ut i den kreative prosessen.

MEDVIRKENDE

Kunstnerisk ansvarlige: Laget med danserne, av regissør Anna Newell.
Komponist: David Goodall
Koreograf: Stevie Prickett med design av Brian Hartley.

Del av Småkunstfestivalen 2024, arrangeres av Dansens Hus

DH Logo

‘a cute beginning to a very clever dance piece by Indepen-dance 4’ ★★★★

The Herald

Anna Newell

Anna Newell | Kunstnerisk ansvarlig

Er en av Irlands ledende teaterskapere for ungt publikum med unike teateropplevelser for babyer, barn/unge med komplekse behov. Anna skapte verdens første BabyDay, introduserte teater for barn og unge med PMLD (Profound and Multiple Learning Difficulties) i Irland og hjalp til med å starte babyteater i Sør-Afrika. Hennes arbeid har blitt sett på seks kontinenter og er ettertraktet verden over.